Rólunk

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntünk weboldalunkon! Megtisztelő, hogy meglátogattál minket és érdeklődsz a tevékenységünk után! Rövid bemutatkozónkban leírjuk számodra mindazt, amit érdemes tudni rólunk ha a későbbiekben vásárolni szeretnél, vagy fontolgatod a vásárlást.

AMIT ÉRDEMES TUDNOD RÓLUNK!

Több mint 10 éve foglalkozunk értékesítéssel, e-kereskedelemmel, webfejlesztéssel. Igyekszünk időről-időre megújulni és mindent megtenni annak érdekében, hogy neked, mint vásárlónak minden információt és segítséget megadhassunk annak érdekében, hogy rátalálj a számodra megfelelő termékre a lehető legjobb áron! Áruházunkban több ezer termék található, nagyrészük 1-3 napos szállítási határidővel elérhető, így nem kell aggódnod amiatt, hogy ne jutnál hozzá a lehető leggyorsabban a kiszemelt termékhez. Fő profilunk a lakástextília, azon belül is főképp a szőnyegek, fürdőszobaszőnyegek, ágyneműgarnitúrák, lábtörlők,  paplanok, ágytakarók és egyéb textil kiegészítők. Ha olyan termékre lenne szükséged, ami áruházunkban nem található meg pillanatnyilag, fordulj hozzánk bizalommal, hiszen a feltöltött termékeken kívül többezer féle termék beszerzésére van lehetőségünk, így nem kizárt, hogy tudunk neked segíteni egyéb textíliák beszerzésében is.

FONTOS VAGY SZÁMUNKRA!

Fontos számunkra a vásárlók elégedettsége, ezért kiemelt szerepet tulajdonítunk a pontos és gyors kiszolgálásnak. Azon kevés cégek egyikének érezzük magunkat, akik nem csak az adás-vétel lezártáig kedvesek a vásárlókkal. Ha a vásárlást követően bármilyen problémád merülne fel, keress minket bátran, készséggel állunk rendelkezésedre garanciális és egyéb problémás kérdésekben is.

MINŐSÉGI TERMÉKEKET FORGALMAZUNK!

Szőnyegeink kivétel nélkül 1. Osztályú Törökországban gyártott minőségi darabok, elérhető árakon.

GARANTÁLJUK A LEGJOBB ÁRAT SZÁMODRA!

A shaggyszonyeg.hu-n rengeteg akciót és hihetetlenül sok kedvező árú terméket találsz. Ha az általunk forgalmazott termékek valamelyikét máshol olcsóbban láttad, jelezd felénk és igyekszünk a lehető legversenyképesebb árat kitalálni neked.

VÁLLALJUK A FELELŐSSÉGET ÉS A KOCKÁZATOT!

Az oldalunkon található termékfotók színeit gondosan leellenőriztük, hogy a lehető legélethűbben adják vissza a szőnyegek eredeti színüket. Ettől függetlenül sajnos az „ahány otthon, annyi monitor és beállítás” probléma miatt előfordulhat, hogy a te számítógéped megjelenítője nem szokványos színbeállítást használ. Abban az esetben, ha az általad megrendelt szőnyeg nem felelne meg számodra, semmi ok az aggodalomra. Amennyiben sértetlenül vissza tudod nekünk küldeni, mi kicseréljük, vagy visszavásároljuk tőled.

KERESS MINKET BÁTRAN!

Karnyújtásnyira vagy csak tőlünk! Hétköznapokon 10:00-tól 18:00-ig az alábbi módokon veheted fel velünk akár azonnal a kapcsolatot: e-mail, mobiltelefon, online chat.

Bármilyen kérdésed adódna termékkel, cégünkkel, oldalunkkal vagy bármivel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, örömmel segítünk!

Tisztelettel:

Baráth Boglárka

tulajdonos